AMASYA / MERZİFON - Namık Kemal Ortaokulu

Namık Kemal Ortaokulu

Namık Kemal Ortaokulu Mahsen Mahallesi Eğitimciler SK. MerzifonAMASYA
Vizyon
Namık Kemal Ortaokulunu, saygın, güvenilir, ilk tercih edilen okul haline getirmektir.
Misyon
Çağdaş bir dünya insanı yetiştirmek için en kaliteli eğitimi ve öğretimi sunmaktır. BİZ;Atatürk ilkeleri ışığında; Sevgi ve saygıya, sorumluluk bilincinin gelişmesine, doğru, adil ve demokratik davranmaya, hata ve başarıları paylaşmaya, özgüvene, bireysel ve Grup disiplinine, araştırma ve analitik düşüncenin geliştirilmesine, eleştiriye açıklığa, pozitif düşünceye, yaşam boyu öğrenmeye, yüksek motivasyona ve ödüllendirmeye, her tür şiddete karşı barışçıl, insancıl, gerçekçi, girişimci, üretken, yaratıcı, bilimsel düşünen, irdeleyen ve sorgulayan, çağdaş bir dünya insanı yetiştirmeye, çevre bilincinin geliştirilmesine, sanat ve sporun ruhsal ve bedensel gelişime katkısına ve Merzifon Namık Kemal Ortaokulu olmanın haklı gururunu yaşamaya önem veriyoruz.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Namık Kemal Ortaokulu Mahsen Mahallesi Eğitimciler SK.No:4/2 Merzifon-AMASYA